Таня Боева издава новата си песен Твоята порода, в която използва продукти от дърво на сайта www.napravipodarak.com. Това е голямо признание за качеството на продуктите, които сайтът предлага.
Видеото към нея е забележително не само заради мелодичната музика и впечатляващите вокали на изпълнителката, но и заради красивата сценография. Продуктите от www.napravipodarak.com бяха подбрани внимателно да бъдат част от видеото, за да допълнят атмосферата, в която се развива действието.

Направи подарък на себе си или на любим човек с най-красивите гравирани продукти от дърво! Сайтът предлага гравирани рамки за снимки, закачалки за ключове и различни подаръци за всякакви поводи.

Освен като част от видеото на Таня Боева – „Твоята порода“, продуктите от www.napravipodarak.com са перфектният начин да изразите любовта си към близките хора. От персонализирани рамки за снимки до закачалки за ключове, всеки продукт е уникален и изработен от качествени материали. Нашите дървени подаръци са идеални за всички поводи – рождени дни, сватби, Коледа, 8 март, Великден или просто като жест на приятелство.

Не пропускайте да видите видеото на „Твоята порода“ и да забележите красивите детайли от продуктите на www.napravipodarak.com. Посетете сайта и открийте персонализиран подарък, който ще направи вашия ден или на вашия близък човек по-специален и незабравим.“

КЪМ МАГАЗИНА

Таня Боева - Твоята порода и www.napravipodarak.com
Таня Боева - Твоята порода и www.napravipodarak.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *